Μας ελάτε σε επαφή με
Mia

Τηλεφωνικό νούμερο : +8618772424623

WhatsApp : +8618772424623

Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.

Co. της Σαγκάη Siyuan Printing&Packing, ΕΠΕ.

Επαγγελματικός τυπώνοντας και συσκευάζοντας κατασκευαστής στην Κίνα.

  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
  • Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd.
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας
Μάρκες SY Αριθμός Υπαλλήλων 100~130
Ετήσιες πωλήσεις 5000000-6000000 Ιδρύθηκε Έτος 2009
Εξαγωγή pc 90% - 100%
Εισαγωγή

Η Co. της Σαγκάη Siyuan Printing&Packing, ΕΠΕ είναι μια επαγγελματική εκτύπωση και ο συσκευάζοντας κατασκευαστής στη Σαγκάη Κίνα, έχει παραδώσει τις καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις συσκευασίας στην απαίτηση των σφαιρικών εμπορικών σημάτων για πάνω από 10 έτη. Το Siyuan έχει τις μηχανές και τους εργαζομένους εργοστασίων μας για να κάνει όλα τα είδη προσαρμοσμένων προϊόντων συσκευασίας εγγράφου, υπό τον όρο ότι η συσκευασία ασφαλίστρου σε έναν ευρύ χτύπησε της βιομηχανίας, ειδικά στο καλλυντικό, τα τρόφιμα, την ενδυμασία, τα παπούτσια κ.λπ. και εξασφάλιση υψηλά - ποιότητα, δημιουργικότητα, και ακριβής αξιοπιστία. Με την παγκόσμια εμπειρία εξαγωγής, Siyuan μπορεί να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες σφαιρικές απαιτήσεις υλικού, ανεφοδιασμού, κατασκευής και παράδοσης. Μια πιθανότητα για μας, μια έκπληξη για να επιστρέψουμε, ελπίδα μπορούμε να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε τα ομορφότερα στοιχεία.

 

Ιστορία

Η Co. συσκευασίας της Σαγκάη Siyuan Printing&, ΕΠΕ ιδρύθηκε στο έτος 2009. Στην αρχή, Siyuan που συμμετέχθηκαν μόνο στην εγχώρια αγορά και οι κατηγορίες προϊόντων ήταν περιορισμένα. Μετά από αρκετά έτη ανάπτυξης, στο έτος 2014, εμείς δεσμευμένοι στη διεθνή αγορά με κάθε καρδιά. Τώρα η αγορά μας είναι παγκόσμια. Αυτήν την περίοδο, οι κύριοι και μεγάλοι πελάτες μας είναι από τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Και τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν όλο το συσκευάζοντας κιβώτιο δώρων εγγράφου και άλλο έγγραφο prodcts.

Υπηρεσία
  1. Επαγγελματικές ομάδες γραφείων. Βοήθεια των πελατών ή των εμπορικών σημάτων για να μετατραπεί το όραμά τους σε πραγματικότητα με την επαγγελματική ομάδα μας. Παίρνοντας την έρευνα προγράμματος, κάνετε έπειτα την αξιολόγηση του προγράμματος, κάνει το πρόγραμμα να καθιερώσει, κάνει το πλάνισμα παραγωγής, παραγωγή διαχείρισης, τακτοποίηση λογιστική, μετά από-πωλεί την υπηρεσία, που διατηρεί τη σχέση πελατών.

  2. Πεπειραμένοι βιομηχανικοί εργάτες. Οι περισσότεροι από τους εργαζομένους μας ήταν στην εκτύπωση και τη συσκευασία των αρχείων για 10 έτη. Να κολλήσει τα κιβώτια, σφράγιση φύλλων αλουμινίου, κοπή, αποτύπωση σε ανάγλυφο, UV, κ.λπ. Είναι διαβεβαίωση της γρήγορης ταχύτητας που παράγει και υψηλός - ποιοτικά προϊόντα.

  3. Ανταγωνιστική τιμή. έχουμε το εργοστάσιό μας και όλη η μηχανή τεχνών, που έσωσε από πολλούς κόστισε.

Η ομάδα μας

Γύρος επιχείρησης ένας:

Κίνα Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Γύρος δύο επιχείρησης:

Κίνα Shanghai Siyuan Printing&Packing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1